Til Menu  

Værksted

Hos NHE Biler er kun det bedste godt nok til dig og din bil. Toyota er verdens mest driftsikre bil, alligevel har den brug for at blive serviceret regelmæssigt. Som autoriseret Toyota-værksted har vi den teknologiske ekspertise der skal til, for at udføre reparationerne korrekt. Vi gør udelukkende brug af den nyeste teknologi inden for specialtestere og specialværktøj og vores teknikere er altid fuldt opdaterede inden for viden og færdigheder. Vi bestræber os på at yde et højt serviceniveau overfor dig og din bil, til mindst muligt besvær for dig. Når du sender din bil til det regelmæssige eftersyn sikrer du dig, at køresikkerheden altid er i top, samt at eventuelle fejl bliver rettet, inden de forvolder større skade. 
Vi udfører selvfølgelig ingen reparationer, før vi har aftalt det med dig. Har du været ude for et uheld og fået skade på din bil, så hjælper vi dig med at udfylde en skadesanmeldelse, ligesom vi tager hånd om kontakten til dit forsikringsselskab.

 

OBS! NHE Biler dækker over to forskellige lokationer, idet det mekaniske værksted er beliggende i hovedbygningen på Tåstruphøj nr. 1 hvorimod pladeværkstedet er beliggende på Tåstruphøj nr. 18, længere nede af vejen.