Til Menu  

Hvad er Hybrid?

Toyota har forsket i hybridteknologien siden 1960'erne og har til dato solgt mere end 8 millioner hybridbiler på verdensplan, siden de lancerede verdens første masseproducerede hybridbil, Toyota Prius, i 1997. De pålidelige hybridbiler er derfor ikke nogen ny opfindelse, da de har været på vejene i næsten to årtier. 

Kom ud og oplev en Toyota - book en prøvetur

Kom ud og oplev en Toyota - Book prøvetur hos NHE Biler I Holbæk

Det miljøbevidste valg

Er du en miljøbevidst person, der går op i bæredygtighed og hensyntagen til naturen, så er Toyotas hybridmodeller et oplagt valg for dig. Det harmoniske samarbejde mellem hybridens elektriske- og benzindrevende motor sikrer dig en lav udledning af CO2 og andre skadelige partikler. Fx udleder en Toyota Auris Hybrid helt ned til 79 gram CO2 pr. kilometer, hvilket er meget lidt i forhold til biler med en konventionel motor. Derudover kan du køre helt op til 50 km/t. helt uden at udlede CO2, idet en Toyota Hybrid i den køresituation ikke bruger benzin, men kører på ren elektricitet. NOx-udledning (kvælstofoxider) fra en Toyota Hybrid er op til 15 til 30 gange lavere end fra en dieselmotor - og så er Toyotas hybridbiler altid energimærket A++ eller A+.

Det er derfor Toyotas hybridmodeller er det miljøbevidste valg.

Toyota Hybrid giver dig lave ejer- og driftsomkostninger


Et nyt tysk studie foretaget af Tex-RMI viser, at hybridbil-ejere kan opnå markante besparelser på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere. I undersøgelsen blev den familievenlige Auris Hybrid testet. Konklusionen er, at efter bare tre år kan Auris Hybrid-ejere spare omtrent 2.250 kr. på vedligeholdelse sammenlignet med dieselbil-ejere.

Andre driftøkonomiske fordele ved Toyota Hybrid:

  • Lavt benzinforbrug - især ved bykørsel
  • Laveste grøn ejerafgift
  • Lave vedligeholdelsesomkostninger

Toyota Hybrid skal aldrig lades op.

 

Du skal aldrig selv oplade din Toyota Hybrid - det sørger den selv for. Man tanker den præcis som enhver anden bil. Den kræver hverken stikkontakt eller noget specielt brændstof. Batteriet oplades automatisk ved hjælp af den producerede kinetiske energi fra nedbremsning og under kørsel. Kører du korte strækninger under 50 km/t., kan din Toyota Hybrid køre på el alene.

Toyota Hybrid er miljørigtig.

 

Toyotas hybridteknologi er bedre for miljøet. Udover et reduceret CO2-udslip, udleder hybridbiler væsentligt lavere mængder NOx-partikler end benzin- og især dieselbiler - faktisk op til 15 til 30 gange mindre end fra en dieselmotor. Alt dette til glæde for miljøet.

Toyota Hybrid kræver ingen særlig vedligeholdelse.

 

En Toyota Hybrid kræver ingen særlig vedligeholdelse. Hybridteknologien passer sig selv. Hybridbatteriet er designet til at holde hele bilens levetid og hele bilen er dækket af:

  • 3 års Toyota-garanti
  • 5 års Toyota-garanti på hybridkomponenter
  • Toyota Hybrid Tryghedsprogram (5-10 år)

Toyota Hybrid har altid automatgear.

 

Alle Toyota-hybridbiler har altid automatgear som standard. Det betyder, at du med din Toyota Hybrid vil opleve et automatgear, der konstant varierer udvekslingen efter hastighed og belastning. På den måde kan du nyde en afslappende og bekvem tur gennem bytraffikkens mange stop og start uden konstante gearskift - Og samtidig nyde den meget støjsvage kørsel.

Toyota Hybrid kombinerer en benzinmotor med en el-motor.

 

Det er blot at starte bilen, sætte den i "Drive" og køre. Din Toyota Hybrid er nemlig udstyret med et hybridsystem, der helt automatisk vælger, hvornår den skal benytte el-motoren eller benzinmotoren eller en kombination af begge. Du skal blot læne dig tilbage og køre.