Til Menu  

Privatleasing

Kort og godt om leasing af bil til private

At lease vil sige at du langtidslejer en bil, frem for at eje den. Bilen leases typisk i en periode af 3 år, med et fast antal kilometer årligt. For at få bilen betales en førstegangsydelse og derefter betales en fast månedlig ydelse hvor service/vedligeholdelse er inkluderet. Vi har endda også inkluderet metallak i prisen, så du kan frit vælge mellem alle de spændende farver, som hver enkelt model fås i.

Ved at lease har du ingen uforudsete udgifter, så det giver dig en absolut stabil biløkonomi og ro i maven.
 

Binding og opsigelse

Aftalen indgås for 36 måneder, og aftalen kan opsiges efter 11 måneder med en måneds varsel. Men hvis du vil fortsætte med at lease bil, kan du se frem til en lækker, ny bil hvert tredje år.

Når du leverer bilen tilbage, vurderes bilen af FDM, idet vores kontrakter lever op til alle FDM's krav. 

Kilometer

Som udgangspunkt må du køre 15.000 kilometer årligt, men har du brug for flere kilometer, tilpasses aftalen efter behov. Kører du mere end aftalt, koster det ekstra i overkørte kilometer, men ret skal være ret, så kører du mindre, får du penge tilbage ved underkørte kilometer.
 

Brug af bilen

Selvom du leaser privat, kan du sagtens bruge din leasing bil i erhvervsmæssig sammenhæng. Derudover må du naturligvis gerne bruge bilen i udlandet, men ikke permanent. 

Det er også muligt at lease en bil på gule plader, men det kræver en speciel aftale hos os. 

Brugere

I kan stå to personer på registreringsattesten. Og hvis du ønsker det, kan du lease bilen på en andens vegne. For eksempel til en søn/datter/barnebarn, som du gerne vil forære en privatleaset bil i op til tre år.
 

Forsikring og afgifter

Ansvars- og kaskoforsikring indgår ikke i aftalen, men Toyota Forsikring tilbyder en særlig privatleasing forsikring med månedlig betaling og mange andre fordele. Grøn ejerafgift ( vægtafgift ) afregner du selv direkte til SKAT.