Til Menu  

Finansiering

Hos NHE Biler tilbyder vi forskellige typer af billån gennem Toyota Financial Services. Typen af lån afhænger af bilens alder, om bilen er ny eller brugt, om man ønsker fast eller variabel rente og hvor meget udbetaling man er i stand til at kunne betale. 

 

Standard billån

Et standard billån betragtes som det mest gængse billån, hvor der tages ejendomsforbehold(pant) i bilen. Her betaler man min. 20%/min. 20.000 kr i udbetaling for at kunne oprette lånet.                                                    

Læs mere her og beregn billån                           

 

Elitelån

Ved Elitelån betaler man ligeledes min. 20%/min. 20.000 kr i udbetaling, men ved dette lån tages der ikke ejendomsforbehold(pant) i bilen. Derved spares både tinglysnings- og stempelafgift til staten. Man skal være min. 25 år og bilen må max. være 5 år gammel. Årsindkomsten skal min. være 240.000 kr på seneste årsopgørelse. 

Læs mere her og beregn billån

                                         

+10-lån

+10-lånet er til dig som ikke er i stand til at betale 20% i udbetaling, men derimod min. 10%/min. 10.000 kr. Ved dette lån tages der ikke ejendomsforbehold(pant) i bilen. Derved spares både tinglysnings- og stempelafgift til staten. Man skal være min. 25 år og bilen må max. være 5 år gammel. Årsindkomsten skal min. være 240.000 kr på seneste årsopgørelse. 

Læs mere her og beregn billån

 

0-lån

Har du ingen penge til udbetalingen på din nye bil, er dette lån fordelagtigt for dig. Ved dette lån tages der ikke ejendomsforbehold(pant) i bilen. Derved spares både tinglysnings- og stempelafgift til staten. Man skal være min. 25 år og bilen må max. være 2 år gammel. Årsindkomsten skal min. være 240.000 kr på seneste årsopgørelse. 

Læs mere her og beregn billån 

 

Det gælder for alle lånetyper at:

  • Kaskoforsikring er et krav
  • Låntagere må ikke stå i RKI
  • Positiv kreditgodkendelse forudsættes
  • Der er fortrydelsesret på lånet
  • Kreditgodkendelsen beror altid på en individuel vurdering af den enkelte kreditansøgning og Toyota Financial Services forbeholder sig derfor til enhver tid ret til uden yderligere begrundelse at afvise en ansøgning, også selv om ansøgningen umiddelbart opfylder kriterierne for at kunne opnå det ansøgte lån.